Decor Computer 2030

 

 

 

DC2030 är en elektronisk maskin med mycket god sykomfort och som erbjuder de 30 mest populära sömmarna inkl. 3 st automatiska 1-stegs knapphål.

Janomes unika breda 7-delade SFS matarsystem är en klar vinnare vid sömnad i plast, skinn, sky, båtkapell och vid quiltning. Upplyst arbetsyta med skuggfri belysning bestående av vita LED ljusdioder. Stygnval sker med knappar och stygninformation visas på den upplysta LCD tryckskärmen. Välj mellan 30 av de mest populära sömmarna. Stygnplåten har mått markeringar.

Med på köpet följer även enhands nålträdare, hastighetskontroll, start/stopp knapp för sömnad utan fotpedal, nål upp/ner funktion för val av nålstopp uppe eller nere. Bland standartillbehören vill vi poängtera att följande följer med på köpet: standardfot med svart knapp, overlockfot, blixtlåsfot (med dubbelfäste för sömnad av blixtlås med professionellt resultat), applikationsfot, blindfållfot och automatisk 7 mm bred knapphålsfot.

Janome erbjuder dig en modern elektronisk maskin, av högsta kvalitet med 5-års fullgaranti, praktisk och otroligt prisvärd.

KLICKA PÅ BILDEN