Erfarenhet

Vår personal har utbildning och lång erfarenhet som har gett en gedigen yrkesexpertis. Den har vi med oss i varje nytt möte med våra kunder. Det gör att vi kan erbjuda kunskap, tips och råd för att du som kund ska kunna hitta den perfekta maskinen för just dig. Med kontinuerlig vidareutbildning ser vi till att hålla oss uppdaterade med utvecklingen inom branschen, för att kunna erbjuda bästa möjliga service för våra kunder. 

Kvalitet

Kvalitet är ett nyckelord för oss på Göteborgs Symaskinsagentur AB i Göteborg. Från funktionalitet och hållbarhet på våra maskiner till marknadsledande sytillbehör, för bästa möjliga resultat. Med produkter och tjänster från oss kan du lita på att du kan genomföra det du har bestämt dig för. Trots vår höga kvalitet i alla produkter kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser för såväl nya som begagnade symaskiner. Ett mer prisvärt erbjudande än en symaskin från Göteborgs Symaskinsagentur AB hittar du inte.

Service

Kunden är självklart det viktigaste för vår verksamhet. Vi vill gärna se oss själva som en viktig del av företagslivet i Göteborg, med långa kundrelationer baserade på lyhördhet och ömsesidig kommunikation. God service och trevligt kundbemötande, för att alla kunder ska känna sig som hemma, är något vi alltid strävar efter. Vi vill vara det självklara målet för dig som är ute efter symaskiner och sytillbehör i Göteborg med omnejd.

Janome är världens största tillverkare av hushålls symaskiner.

Etablerat 1921, är Janome världens största tillverkare av hushålls symaskiner.

Janome är berömd för kvaliteten och tillförlitligheten i sina produkter och våra tre fabriker har alla certifierade enligt kvalitetsstandarden ISO 9002 och miljöstandarden ISO 14001.

Janome var det första företaget att producera en flerfärgad brodyrmaskin för hemmabruk och fortfarande är världsledande inom denna avancerade teknik fält.

Janome verkar genom dotterbolag i Australien, Kanada, Tyskland, Latinamerika, Nya Zeeland, Nederländerna, Storbritannien och USA. Oberoende Janome distributörer verksamma i många andra länder

Observera

Att alla extrapriser gäller bara så långt lagret räcker.

Janome logo

Trygghets - Garantier

Göteborgs Symaskinsagentur AB etablerades på södra vägen 51 i Göteborg 1974 och har fortfarande samma innehavare.

Nöjda kunder i över 40 år.

Vi lämnar alltid 5-års garanti på nya symaskiner och 1 år på begagnade.
Vi har också 1 års full bytesrätt.