Brett utbud av sytillbehör i Göteborg

Vänd dig till Göteborgs Symaskinsagentur AB för kvalitet, service och erfarenhet

Service

Göteborgs Symaskinsagentur AB är valet för dig som söker efter kvalitet och prisvärde i nya och begagnade symaskiner, symaskinstjänster och sytillbehör i Göteborg. Med kunnig och erfaren personal kan vi hjälpa dig att hitta det du söker i vårt stora utbud. Vår service bygger på lyhördhet, god kommunikation och ett trevligt kundbemötande, som vi hoppas att du får glädje och nytta av.

Erfarenhet

Vår personal har utbildning och lång erfarenhet som har gett en gedigen yrkesexpertis. Den har vi med oss i varje nytt möte med våra kunder. Det gör att vi kan erbjuda kunskap, tips och råd för att du som kund ska kunna hitta den perfekta maskinen för just dig. Med kontinuerlig vidareutbildning ser vi till att hålla oss uppdaterade med utvecklingen inom branschen, för att kunna erbjuda bästa möjliga service för våra kunder. 

Kvalitet

Kvalitet är ett nyckelord för oss på Göteborgs Symaskinsagentur AB i Göteborg. Från funktionalitet och hållbarhet på våra maskiner till marknadsledande sytillbehör, för bästa möjliga resultat. Med produkter och tjänster från oss kan du lita på att du kan genomföra det du har bestämt dig för. Trots vår höga kvalitet i alla produkter kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser för såväl nya som begagnade symaskiner. Ett mer prisvärt erbjudande än en symaskin från Göteborgs Symaskinsagentur AB hittar du inte.

Kunden är självklart det viktigaste för vår verksamhet. Vi vill gärna se oss själva som en viktig del av företagslivet i Göteborg, med långa kundrelationer baserade på lyhördhet och ömsesidig kommunikation. God service och trevligt kundbemötande, för att alla kunder ska känna sig som hemma, är något vi alltid strävar efter. Vi vill vara det självklara målet för dig som är ute efter symaskiner och sytillbehör i Göteborg med omnejd.

Göteborgs Symaskinsagentur en av fyra butiker i Världen som uppmärksammats av Janome som föredömme för andra butiker. Snart på janome.com.

Många av våra bilder och inspirationsmaterial är hämtade från janome.com