Stort sortiment av nålar i Göteborg

Vi har alla accessoarer som du kan tänkas behöva till bra priser.

Välj bland ett brett utbud av de bästa produkterna till de lägsta priserna

Göteborgs Symaskinsagentur AB i Göteborg erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som nya och begagnade symaskiner, sytillbehör, nålar och dammsugare. Alla produkter är från marknadsledande märken och håller hög kvalitet, till låga priser. Genom att hålla oss ajour med utvecklingen inom branschen kan vi också erbjuda moderna produkter för bästa möjliga syresultat.

Nya och begagnade symaskiner

När du är ute efter en symaskin av hög kvalitet i Göteborg med omnejd är det till Göteborgs Symaskinsagentur AB du ska vända dig. Vi erbjuder ett stort sortiment av nya och begagnade symaskiner för alla syften, smaker och plånböcker. Från enklare maskiner för enkla reparationer, via snygga retromaskiner, till riktiga värstingmaskiner för professionellt bruk. Hos oss hittar du garanterat det du söker, och vi garanterar också att du får njuta av den maskin du köper under lång tid. 

Sytillbehör

Förutom våra maskiner kan vi även erbjuda ett brett utbud av andra sytillbehör och produkter. Från ett stort sortiment av nålar och saxar till vanliga trådar och specialtrådar anpassade efter just dina behov. Om du är ute efter något speciellt som du inte hittar i vår butik beställer vi gärna in det till dig. Med korta leveranstider och oslagbar service kan du lita på att du snart har de produkter du är ute efter.

 

Service och reparation

Det bästa sättet att förlänga livslängden på din symaskin är med regelbunden service och underhåll. Hos Göteborgs Symaskinsagentur AB erbjuder vi både service och underhåll på din maskin, men vi kan också visa dig hur du bäst sköter maskinen på egen hand. Vi har också reservdelar och nålar som kan bytas ut här i butiken i Göteborg. 

Vår service innehåller bland annat rengöring, smörjning, kontroll av inställningar och felsökning. Det bästa sättet att få en maskin som håller länge!