Världens mest sålda symaskin - Stark mekanisk symaskin, flera gånger "Bäst i test"

Produktbeskrivning Easy Jeans

Easy Jeans har extra högt pressarfotslyft, perfekt till att sy över tjocka sömmar. Den perfekta allround maskinen till all typ av sömnad. Båtägarens favorit till sömnad av bl.a. båt kapell.

Du kan välja mellan 22 nyttosömmar, inklusive dekorations- och elastiska sömmar. Automatisk 1-stegs knapphål och Janome's fantastiska 7-delade matarsystem - Superior Feed System SFS™.

Easy Jeans passar även utmärkt som skolmaskin, användarvänlig, god komfort och mycket slittålig.

Standard tillbehör:

  • B-Knapphålsfot transparent  -  C-Overlockfot - E-Blixtlåsfot - F-Applikationsfot
  • G-Blindfållfot - H-Raksömsfot - R-Knapphålsfot - Rengöringsborste
  • Extra trådrullelock - Trådrullefilt - Nålask 5-pack (sorterade) - Quiltlinjal
  • Skruvmejsel (liten och stor) - Trådrullelock (liten och stor)
  • Spolar 5 st - Sprättkniv - Fotpedal med Nätkabel - Hård huv
  • Instruktionsbok (svenska)

Produktbeskrivning DC 4030

Direktval av sömmar på stora,lättlästa knappar Kontrollpanelen på DC4030, med sitt intuitiva design och med två funktioner på varje knapp, tillåter dig snabbt och enkelt att justera och välja sömmar. Du ser enkelt vilken söm som är vald genom navigationsljuset på knapparna. Enkelt att justera sömmar, stygnbredden kan steglöst justeras mellan 0-7 mm och stygnlängden mellan 0-5 mm. Knapparna lyser för att snabbt och enkelt visa vad du valt, en funktion du kommer att ha mycket glädje över.

Låsstygn knappen tillåter dig att avsluta sömmen med osynligt låsstygn. Vid användande tillsammans med en dekorativ söm, kommer maskinen att fullföra mönsterrapporten innan den avslutar med låsstygn. Bakåtsömnads knappen tillåter dig att sy bakåt och fästa sömmen. Är du mitt i en dekorativ söm och trycker på denna knapp, kommer maskinen omedelbart att sy låsstygnet.

Den lättåtkomliga start/stopp knappen tillåter dig att sy utan att använda fotpedalen (handikappvänlig). När du håller knappen inne, reducerar maskinen hastigheten. Perfekt vid start och avslutning av en söm och när du behöver lite extra kontroll. Med justerbart pressarfotstryck är det lättare att uppnå ett bättre resultat på alla typer av tygkvaliteter och tjocklekar. Välj mellan 4 nivåer (0-3) för perfekt kombination till alla dina tyger.

Att trä maskinen är otroligt enkelt med den inbyggda nåliträdaren. Nu är det till och med ännu enklare med den nya enhands nåliträdaren, som stannar nere. Tryck tillbaka nålträdaren och nålen är träd automatiskt. På DC4030 får du inte mindre än 6 olika knapphål och som syr automatiskt korrekt storlek anpassat efter kanppen. Välj mellan fyrkant- rund-, nyckelhål-, stickat-, stretch- och hantverksknapphål. Placera knappen i knapphålsfoten och du får alltid perfekta knapphål i korrekt storlek.

Rengöring av damm och trådrester är lätt genom att öppna sidokåpan. Perfekta stygn efter stygn oavsett tygtjocklek. Det automatiska trådspännings systemet justerar spänningen efter behov. Var kreativ och ge ett personligt visuellt uttryck på dina syprojekt. Kombinera olika mönster och du kan skapa orginella design.

Standard tillbehör:

  • C-Overlockfot - E-Blixtlåsfot - F-Applikationsfot - G-Blindfållfot - M-Kastfot - R-Knapphålsfot
  • Rengöringsborste - Nålask 5-pack (sorterade) - Quiltlinjal - Skruvverktyg
  • Trådrullelock (liten och stor) - Spolar 5 st - Sprättkniv - Fotpedal med sladdvinda
  • Nätkabel - Hård huv - Instruktionsbok (svenska) - Mått: L:413/B:180/H:280mm - Vikt: 7,7 kg

Vi hämtar och lämnar din symaskin gratis vid service inom Stor Göteborg